Contul tau

RO / EN

Locatia TreeHouse Lagoon

la TreeHouse, locatia ta de nunta

TreeHouse Lagoon este locatia minunata pentru o nunta la piscina, in aer liber, in mijlocul naturii.

Piscina, ca punct de atractie
este pozitionata central si inconjurata de verdeata. Locatia se dezvolta frumos si in liziera padurii, spatiu primitor pentru mese sau zona de cocktail. Locatia de nunti in aer liber TreeHouse Lagoon aflata in lizira padurii, va ofera un cardu special pentru un eveniment in mijlocul naturii
Daca va ganditi sa includeti in conceptul vostru si un pool party, TreeHouse Lagoon este alegerea perfecta.
(100-200 de invitati)


Video TreeHouse Lagoon

la TreeHouse, locatia ta de nunta


Rezerva acum

Marturiile clientilor


Nunta noastra a fost exact cum ne-am dorit, chiar peste asteptari. Invitatii au fost profund impresionati de locatie, am avut parte de un mix de eleganta si natura, noi ne-am simtit minunat. Totul s-a desfasurat conform planului. Angajatii extrem de atenti si primitori, recomand Treehouse cu caldura pentru orice eveniment important.  

Florenta M.

Ne cerem scuze de intarziere, dar in felul acesta va putem si transmite ca pana in ziua de azi se vb de evenimentul nostru din 16 mai, atat de familie cat si de prietenii care ne-au fost alaturi. Ca sa-i citez pe unii " eveniment vazut numai in filme" :), " in sfarsit ma pot inspira de la un eveniment pentru propria nunta". A fost o zi minunata, cu putine emotii din cauza ploi dar care ne-a ascultat dorinta arzatoare de a avea evenimntul afara, in natura, asa cum ne doream, iar dovada o reprezinta pozele minunate pe care le atasez. Va multumim pentru intelegerea, deschiderea, profesionalismul de care ati dat dovada. Toate acestea au dus la un eveniment memorabil pentru noi.

Catrinel si Laurentiu


vezi mai multe
Rezerva acum

VEZI CELELALTE LOCATII DE EVENIMENTE TREEHOUSE:

TreeHouse Forest      TreeHouse Garden


Inchide